Project

Resort
Waterrijk Oesterdam
Tholen

Vergaderen, uitdagende activiteiten ondernemen, culinair genieten of in luxe overnachten. Alles kan op het resort van Waterrijk Oesterdam in Tholen. Met het nieuw gebouwde centrumgebouw zijn de mogelijkheden eindeloos.

Multifunctioneel

Het centrumgebouw is ontworpen door BINT, gebaseerd op een stervorm met drie punten. Het gebouw is met recht multifunctioneel met voorzieningen als de receptie, hotelappartementen, vergaderruimtes, wellnessfaciliteiten en horecagelegenheden. Het totale programma is over de drie vleugels is verdeelt, zo valt er altijd een vleugel achter het gebouw en is het in aanzicht een bescheiden volume.

Trendy beachclub

In het gebouw vindt je ook Marina Beachclub. Ontbijt, lunch, diner. Loungen of vergaderen, het kan allemaal. En alles met het adembenemende uitzicht over de jachthaven en het water. De club heeft namelijk een groot dakterras. De 150 vierkante meter van het dakterras is aangekleed met Dreen®Ceramica, perfect passend bij de luxe en trend die de club wil uitstralen. Bovendien sterk en gemakkelijk in onderhoud.

Meer weten
over dit project?

Neem contact op

Gerelateerde projecten