Project

Fontys De Rondom
Eindhoven

Op de campus van de TU/e in Eindhoven was voorheen TNO gevestigd; er werd echter gezocht naar een andere bestemming. Fontys de Rondom wilde hier graag drie opleidingen huisvesten. De planning was dat zij met ingang van het schooljaar 2019-2020 op deze nieuwe locatie van start zouden gaan.

Meerdere terrassen
Er moest echter aardig wat gebeuren voordat het zover was. In september 2018 startte men met de grootschalige verbouwing en nieuwbouw. Het eindresultaat: een duurzaam gebouw met een vloeroppervlakte van 29.000 m², waar meerdere dakterrassen van Zoontjens liggen. “Ik werd voor dit project benaderd door aannemer Heerkens van Bavel Bouw”, vertelt Gaston van der Heijden, key accountmanager.

Mooi visitekaartje
“Er is gekozen voor keramische tegels vanwege het esthetisch fraaie uiterlijk: het ziet er altijd modern en strak uit. Daarnaast zijn ze slijt- en kleurvast, anti-slip, vorstbestendig en onderhoudsarm. Ideaal dus voor een complex als dit. Hollanddak heeft Dreen®Ceramica tegels (in de kleur Trust Silver) bij de entree gelegd, wat meteen zorgt voor een mooie binnenkomer. En de grijze Dreentegel® ligt op de overige terrassen.”

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Gaston van der Heijden
g.vanderheijden@zoontjens.nl
+31 6 51 23 97 03