AZ Jan Palfijn, Gent, België

Tussen eind 2012 en midden 2014 werd de site Watersportlaan van het AZ Jan Palfijn Gent grondig vernieuwd. Zowel aan de binnen- als de buitenzijde kreeg het gebouw uit begin jaren '80 een grondige facelift. Zo is de hoofdingang verhuisd van de Henri Dunantlaan naar de kant van de Watersportbaan. Verder is er een nieuwe open inkomlobby, een grotere parking en een gerenoveerd restaurant en keuken. Ook de buitengevel is aangepakt. Hhet resultaat is een modern, hedendaags en performant uitgerust ziekenhuis.

Voor twee terrassen op de eerste verdieping, nabij het restaurant, is gekozen voor Dreentegels® op DNS® van Zoontjens. Het is een plek geworden waar patiënten, bezoekers en personeel heerlijk buiten kunnen zitten.


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht