Vacature

CRH Architectural Products Nederland is een cluster van
twee bedrijven: Struyk Verwo Infra en Zoontjens International. Beide bedrijven zijn actief in de (dak)bestratingsmarkt. Om deze financieel gezonde organisaties naar de toekomst toe verder uit te bouwen zoeken wij een

Business Controller

Sparringpartner voor het management en operations

De functie
Als Business Controller denk je vanuit jouw expertise mee met het management over de ontwikkeling van de business en de organisatie. Je zorgt voor grip op en inzicht in de juiste data die de basis zijn voor managementbeslissingen. Je signaleert afwijkingen, trends en kansen om de bedrijfsvoering (kosten)efficiënter te maken. Je initieert/neemt deel aan P&L gedreven verbeterprojecten, controle procedures, budgettering, strategie ontwikkeling, investeringsvraagstukken, etc. Je bezoekt regelmatig de plants voor plantreviews en legt alles vast in heldere (stuur)rapportages naar CRH (SOx compliant). Je werkt nauw samen met de Financieel Directeur (aan wie je rapporteert) en de rest van het team.

Gevraagd wordt
Een pragmatische analyticus die zich op alle niveaus binnen de organisatie kan bewegen. Je weet de vinger op de zere plek te leggen, maar ook mee te denken met oplossingsstrategieën. Je beschikt over een aantal jaren relevante ervaring binnen controlling en reporting, bij voorkeur in een kapitaalintensieve productie/projecten omgeving. Een afgeronde opleiding op minimaal Hbo niveau richting controlling, (bedrijfs)economie of accountancy. Vloeiende beheersing van Engels (in woord en geschrift). Ervaring met SAP is een sterke pre.

Geboden wordt
Een uitdagende sleutelpositie met veel impact bij de ondernemende marktleider op het gebied van publieke bestrating die onderdeel is van een financieel sterke, internationale en beursgenoteerde onderneming met een gezonde expansiedrift. Een organisatie waar continu gewerkt wordt aan innovatie, verbetering en ontwikkeling en waar de bijdrage van iedere medewerker het verschil maakt. De sfeer is informeel, open en prestatiegericht. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voor ambitieuze en gedreven professionals die hun sporen verdiend hebben zijn er op termijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen de moederorganisatie CRH.

Ben jij de Business Controller die met de juiste analyses en adviezen bijdraagt aan de effectiviteit en efficiency van Architectural Products Nederland? Solliciteer dan via de website van Mercuri Urval. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Shirley Peperkamp, sourcing consultant via 010-2828600.