Expert op het dak

met functionele, duurzame en esthetische totaaloplossingen

Over Zoontjens

Zoontjens heeft zich in meer dan 100 jaar ontwikkeld van een familiebedrijf tot een flexibele internationale dakspecialist. Zoontjens realiseert duurzame en multifunctionele daken. Voor elk dak is een oplossing. Van kleine dakterrassen tot complete leef- en parkeerdaken, of heel speciale oplossingen voor bijzondere gebouwen; we ontzorgen de opdrachtgever door mee te denken over de juiste invulling van het dak, door producten op maat te ontwikkelen en te zorgen voor de gehele uitvoering.

Ontwerpfase
Zoontjens ontwikkelt zelf nieuwe producten en systemen en koopt bijzondere materialen in. De betrokkenheid in de ontwerpfase van een project is van belang om in te  kunnen spelen op de specifieke wensen van de opdrachtgever. Diverse kleurmonsters, designs en patronen of accessoires worden gemaakt om uiteindelijk een uniek dak te kunnen maken.

Van ontwerp tot onderhoud
Zoontjens biedt een full service pakket en treedt op als aannemer bij specialistische dakprojecten in binnen- en buitenland. We zorgen voor de levering, de installatie, het onderhoud en de garantie op de systemen. De opdrachtgever heeft geen omkijken naar de uitvoering van het werk. Elk project plannen we nauwkeurig. We werken met vaste onderaannemers en begeleiden de projecten zelf. Hierdoor kunnen we de expertise die we hebben opgebouwd, optimaal inzetten. Er is dan ook sprake van een hoge kwaliteitsborging.

CRH
Zoontjens is een CRH-bedrijf. CRH is een Ierse beursgenoteerde onderneming, die wereldwijd actief in de productie van en handel in bouwproducten.