Nieuws

Zoontjens finalist voor de British Parking Awards 2019

14 maart 2019

Zoontjens was genomineerd voor de British Parking Awards 2019! Deze jaarlijkse, onafhankelijke competitie werd in 2002 gelanceerd door het tijdschrift Parking Review om zo de beste cases, innovaties en prestaties van zowel openbare als particuliere parkeerplaatsen te erkennen en te vieren.

Samen met vijf andere genomineerden was Zoontjens genomineerd in de categorie Car parks – Special Projects. In deze categorie erkennen de British Parking Awards uitmuntendheid en prestaties bij het ontwerp, de bouw en renovatie van parkeerprojecten. Deze ‘breakout’-prijs erkent kleinere en gespecialiseerde parkeerprojecten (zoals daken), architectonische elementen van een parkeergarage (zoals een gevel) of een innovatieve constructie of civiele techniek.

Wij waren genomineerd voor het parkeerdak met Pardak®110 op de Wing Yip Superstore in Croydon. Op 8 maart jl. zijn de winnaars bekend gemaakt in Royal Lancaster te Londen. Helaas hebben we de award niet gewonnen. Desondanks was dit een unieke gelegenheid om Zoontjens als genomineerde te presenteren bij alle 600 aanwezigen uit de parkeerbranche.