Nieuws

Westfield London breidt uit

6 maart 2017

In 2008 opende een van de grootste shopping centers van Groot-Brittannië: Westfield London. Het winkelcentrum telt maar liefst 360 luxe winkels, een bioscoop en diverse populaire restaurants en barretjes. Het winkelcentrum heeft een zeer positieve invloed op Londen; het heeft de recessie doorstaan, heeft het retaillandschap van Londen verbeterd en heeft het gebied verjongd.

Uitbreiding: Westfield London Phase 2
Het winkelcentrum gaat nu uitbreiden met zo’n 70.000 vierkante meter aan mixed-use ruimte met woningen en hoogwaardige retail, waarvan 23.000 vierkante meter bestemd is voor het flagship store van John Lewis. Het complete plan is ontworpen door Sheppard Robson.

Parkeerplaatsen op het dak
Bij deze uitbreiding wordt ook het aantal parkeerplaatsen vergroot: van 4500 naar 5300 plekken. Deze nieuwe parkeerplekken komen boven de winkels. Voor de aanleg van dit parkeerdak heeft Westfield, in navolging op de projecten in Bradford en London Stratford, wederom gekozen voor Pardak®110. Eind maart starten we met de aanleg hiervan. In totaal telt deze opdracht bijna 10.000 vierkante meter!

Winkelcentra & parkeren

Parkeren is een belangrijk aspect voor bezoekers van shopping centers

Meer over parkeren bij shopping centers