Walk of Fame Tilburg uitgebreid met tegel voor Theo Clijsen

7 februari 2014

In aanwezigheid van zijn familie, vrienden en enkele oud-collega's is de, door Zoontjens geproduceerde, Walk of Fame-tegel voor Theo Clijsen onthuld. Burgemeester Noordanus onthulde de tegel samen met mevrouw Clijsen. "Theo was een bekende en geliefde Tilburger. Iemand die zich altijd met hart en ziel voor onze stad heeft ingezet. Ik ben blij vandaag samen met zijn vrouw deze tegel te kunnen onthullen, zodat niemand Theo en zijn inzet voor de stad zal vergeten", aldus burgemeester Noordanus. De tegel is toegevoegd aan de bestaande Walk of Fame in de Alexanderstraat.

Theo Clijsen heeft zich altijd met hart en ziel voor de stad ingezet. Zo was hij onder andere bestuurslid van de Stichting 5 mei Tilburg, lid van het Plaatselijk Comité 4 mei herdenking, voorzitter van de Tilburgse Sportraad en het Oranje Comité Tilburg. Ook was hij actief voor het carnaval en als raadslid.

De heer Clijsen is voor zijn inzet al eerder in het zonnetje gezet: hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en kreeg de grote zilveren legpenning van de gemeente Tilburg. De selectiecommissie, die dit jaar bestond uit burgemeester Noordanus, Gon Mevis van ContourDeTwern en raadslid Joost van Puijenbroek, vond het passend om ook een zichtbaar aandenken aan hem te creëren. Theo Clijsen overleed op 15 december 2012. Hij werd 68 jaar.