Nieuws

Vier Zoontjens daken genomineerd voor Dak van het Jaar 2021

9 november 2021

Lindeman Uitgevers, uitgever van onder andere Roofs en steilDAK, organiseert elk jaar de Dak van het Jaar verkiezing. Elk maand wordt er een dak genomineerd en aan het eind van het jaar wordt de winnaar bekend gemaakt. Dit jaar heeft Zoontjens vier nominaties te pakken!

Het Dak van het Jaar is in het leven geroepen om de kwaliteit in zowel de platte als de hellende dakenbranche te vieren en te tonen. In 2019 wonnen we samen met de andere samenwerkende partijen de award met het project Het Platform in Utrecht. Dit jaar zijn er onder de nominaties maar liefst vier daken waar Zoontjens aan meegewerkt of geleverd heeft:

De prijs wordt toegekend aan het dak dat op diverse beoordelingsgebieden in totaal het hoogste scoort. De beoordelingsgebieden zijn: esthetische kwaliteit, innovatie, functionele kwaliteit, onderlinge samenwerking, veilig werken en duurzaamheid. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt de projecten volgens deze criteria. Op 18 maart 2022 wordt tijdens een feestavond de winnaar bekend gemaakt. Lees een uitgebreide beschrijving over alle nominaties op de website van Roofs.

Meer nieuws lezen?