Renovatie van entreedak in Sliedrecht

14 november 2016

Aan de Wilhelminastraat te Sliedrecht bevindt zich locatie De Gantel van GGZ-instelling Yulius. Het gebouw wordt betreden via een verhoogde entree, gelegen op het dak van ondergelegen gebruiksruimtes. Op dit dak kampte men met problemen in de vorm van instabiel- en losliggende tegels, waartoe men besloot om te renoveren.

Aannemer Dura Vermeer schakelde voor deze renovatie Zoontjens in. Het dak wordt gefaseerd aangepakt, zodat de toegang tot het gebouw altijd bereikbaar is. De oude tegels met onderliggend systeem worden verwijderd en worden vervangen door Drenoliet® op DNS®. Deze tegel is speciaal geschikt voor openbare gebieden en zorgt voor een stabiel en goed toegankelijk entreedak.

Het entreedak                  Het oude systeem             Gefaseerde aanleg