Nieuws

Nikkie Notten bestuurslid bij Booosting

31 oktober 2022

Per 1 november 2022 treedt Nikkie Notten, architect- & projectadviseur bij Zoontjens, aan als bestuurslid van Booosting. Booosting is een platform voor koplopers in bouwinnovatie.

Booosting heeft zich als doel gesteld om het proces van vernieuwing en verbetering in de bouw wezenlijk te versnellen. Zij initieert en faciliteert hiervoor ideeën en projecten op het gebied van Onderzoek, Ontwerp en Ontwikkeling.

Nikkie legt uit waarom Zoontjens lid is van Booosting en waarom ze toe is getreden tot het bestuur: “Werken in de bouw is voor mij een wereld van creatie, realisatie en innovatie. Het is een afwisselende sector waar alles aan bod komt; van contact met klanten, problemen oplossen, samenwerken en creatief denken. Het creëren van innovaties, de samenwerking opzoeken van diverse disciplines en elkaar stimuleren om op zoek te gaan naar oplossingen is wat Zoontjens aanspreekt in het platform Booosting. Zeker nu, met complexe vraagstukken zoals het klimaat en duurzaam en circulair bouwen.

Door nu bestuurslid te zijn van Booosting denk ik dat we ons nog beter kunnen verbinden met alle marktpartijen, want samenwerking over de hele markt is heel belangrijk. Wat mij betreft gaan we met Booosting zoveel mogelijk de bouwbetrokkenen inspireren en uitdagen om mee te denken met de complexe vraagstukken. Om hierin een rol te kunnen spelen, lijkt me heel leuk, maar vooral heel waardevol.”

Meer weten?

Neem contact op Nikkie Notten
n.notten@zoontjens.nl
+31 6 15 05 50 71

Meer nieuws lezen?