Nieuws

Nieuwe kleuren Dreen®Ceramica

20 maart 2023

Er is een groeiende vraag naar keramische tegels voor dakterrassen. Zoontjens breidt daarom het assortiment kleuren van de populaire daktegel Dreen®Ceramica uit. Zo bieden we nog meer mogelijkheden en voor ieder wat wils. Hieronder lees je er alles over.

Vanaf 1 april 2023 werken we met vijf verschillende kleurlijnen met daarin verschillende formaten. Elke kleurlijn heeft zijn eigen kleurenkaart.

Dreen®Ceramica 6060
Het kenmerk van deze kleurlijn is dat het 6 kleuren zijn in het formaat 60×60 cm die standaard op voorraad zijn. Het zijn 3 kleurtinten met een concrete look en 3 kleurtinten met een stone look. Het verschil is de uitstraling van een gladde toplaag (concrete look) en een ruwere toplaag (stone look).

Dreen®Ceramica 9045
Het kenmerk van deze kleurlijn is dat het allemaal kleuren in formaat 90×45 zijn. Deze afmeting wordt naast dakterrassen ook veel op galerijen gebruikt. De kleurlijn bevat in totaal 7 kleuren (2 concrete, 4 stone en 1 wood look).

Dreen®Ceramica Concrete Look
Deze kleurlijn kenmerkt zich door 8 kleuren met een concrete look. Dit is een bestaande lijn en is onveranderd. Alle kleuren uit deze lijn zijn verkrijgbaar in formaat 60×60, 60×120 en 90×90 cm. De lijn bestaat uit Boost-kleuren (koude kleurtinten) en Boost Pro-kleuren (warme kleurtinten).

Dreen®Ceramica Stone Look
Deze kleurlijn kenmerkt zich door 7 kleuren met een stone look, van licht tot donker. Alle kleuren uit deze lijn zijn verkrijgbaar in formaat 60×60 en 60×120 cm.

Dreen®Ceramica Stone Mix look
De laatste kleurlijn bestaat uit 3 kleuren met de uitstraling van graniet. Deze kleuren zijn verkrijgbaar in het formaat 60×60 en 60×120 cm. Deze serie combineert heel goed met de neutrale Dreen®Ceramica Stone kleuren.

De nieuwe kleurenkaarten zijn hieronder te downloaden.

 

Meer informatie over de nieuwe kleuren?

Meer weten of een monsterstukje van één of meerdere kleuren aanvragen? Neem contact op!

Monsters of informatie aanvragen

Meer nieuws lezen?