Nieuwe formaten en kleuren Dreen®Ceramica

29 april 2019

Per 1 mei breiden wij ons assortiment van Dreen®Ceramica en Dreen®Ceramicaplus uit met nieuwe formaten en kleuren. Naast de formaten 60x60 cm, 90x45 cm en 120x60 cm, voeren we nu ook de maten 90x90 cm en 120x120 cm. De dikte van de tegel blijft bij alle formaten 2 cm. De groot formaat keramische tegels bieden we aan op projectbasis.

Drie verschillende kleurlijnen
De kleuren van onze keramische tegels zijn nu opgesplitst in drie verschillende lijnen: Stone Look, Concrete Look en Wood Look. Kies de kleur die past bij de gewenste uitstraling of combineer meerdere kleuren en formaten! Op de kleurenkaarten staan de beschikbare formaten per kleur aangegeven.

Aanleggen dakterras met keramische tegels
Dakterrassen met Dreen®Ceramica leggen we aan met het fixplate lock systeem. Dit systeem zorgt voor een stabiel en vlak loopoppervlak. De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. Hiermee liggen de tegels vergrendeld en kunnen ze niet verschuiven. De ondergrond blijft (indien nodig) bereikbaar, doordat de tegels ontgrendeld kunnen worden. 

Ophogen dakterras
Met DNS® of de verstelbare tegeldrager kunnen we de keramische tegels ophogen tot de juiste hoogte. Bij keramische tegels van 90x90 of groter is ophoging alleen mogelijk in combinatie met ons DNS® Large systeem.