Nieuws

Nieuwe collega Meike Hover stelt zich voor

19 april 2018

Zoontjens groeit verder! Ons team is uitgebreid met Meike Hover in de functie van Sales & Operations Manager. Ze stelt zich even voor.

“Sinds april van dit jaar heb ik de kans gekregen om het Zoontjens team te versterken. Met een achtergrond in zowel commercie als operatie is de functie van Sales & Operations Manager bij een dynamisch bedrijf als Zoontjens mij op het lijf geschreven en voel ik me nu al thuis.”

“Ik weet van mezelf dat ik energie krijg van het creëren van betrokkenheid binnen een organisatie en bij haar klanten. Wanneer er gezamenlijke of individuele doelstellingen van collega’s behaald worden, haal ik daar veel voldoening uit. Ook vind ik het een uitdaging om binnen continu veranderende organisaties en markten alles zo in proberen te richten dat er zowel bij klanten als collega’s een hoge mate van tevredenheid en samenhorigheid heerst. Kortom, ik wil er graag voor zorgen dat zowel intern als extern alles klopt en dat we samen alle toekomstige uitdagingen met plezier en op een constructieve manier aangaan!”

“In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn man Joep volop van onze lieve dochter Lorèn of brengen wij deze, als echte Bosschenaren, graag bourgondisch door met vrienden en familie. Samen borrelen, koken of uiteten is iets wat regelmatig op de agenda staat. Ook proberen we minimaal een keer per jaar een nieuwe stad in Europa te bezoeken. Waarbij ik op onze volgende trip zeker meer ga letten op alle daktuinen, parkeerdaken en dakterrassen om me heen!”

Meer weten?

Wil je meer weten of meteen kennismaken met Meike?

Connect op LinkedIn