Nieuws

Nieuwe collega! Dennis Perra stelt zich voor

23 november 2018

Ons team op de commerciële binnendienst is uitgebreid met Dennis Perra. Hij stelt zich graag even voor:

 

“Mijn naam is Dennis Perra en ik ben van het bouwjaar 1981. Sinds november 2018 versterk ik de binnendienst van Zoontjens als commercieel medewerker. Al jarenlang sta ik dagelijks relaties te woord en ga ik samen met hen naar de juiste oplossingen op zoek. Dit is ook wat ik met u wil continueren binnen Zoontjens. Communicatie is een belangrijke vaardigheid, mits deze eerlijk en transparant wordt ingezet.

De dakenbranche is nieuw voor mij. Dus er liggen nog volop uitdagingen, die ik samen met mijn collega’s en de klanten aan wil gaan. Een oplossing voor een dak moet een leuke en maatschappelijke reis worden met een topresultaat als eindbestemming. Mijn motto is ‘Kom maar op!’.

Ik ben een geboren en getogen Tilburger en woon hier samen met mijn gezin. De naam Perra komt uit Italië, mijn roots liggen in Sardinië. Wanneer ik niet aan het werk ben, sta ik het liefst langs het voetbalveld, waar ik de JO8-1 van SV Reeshof onder mijn hoede heb. Daarnaast sta ik ook graag in de keuken waar ik mijn creativiteit de loop kan laten gaan en waar de Italiaan in mij naar boven komt.”

 

Meer weten?

Wil je meer weten of meteen kennismaken met Dennis?

Connect op LinkedIn