Nieuws

Manifest Brabantse Standaard Circulair Bouwen ondertekend!

21 maart 2022

Op woensdag 16 maart 2022 is onder leiding van Gedeputeerde Anne-Marie Springs het gezamenlijk manifest van de Brabantse Standaard Circulair Bouwen ondertekend! Dit is hét startpunt voor circulair bouwen in de provincie Noord-Brabant om zo samen de gebouwde omgeving circulair te maken.

Het manifest is ondertekent door alle deelnemende Brabantse koplopers aan het programma van de Brabantse Standaard Circulair Bouwen, waaronder Zoontjens. Iedereen gaat concreet aan de slag met circulair bouwen binnen hun eigen organisatie én met elkaar.

Het manifest is het laatste onderdeel van het programma. Hierin bepaalden opdrachtgevers en -nemers uit vijf marktsegmenten (woningcorporaties, aannemers, gemeenten, toeleverende industrie en adviseurs & architecten) samen hoe we circulair bouwen in Brabant versneld de standaard kunnen maken. Het programma kenmerkte zich doordat we zowel de verdieping opzochten per segment, maar ook doordat de segmenten bij elkaar gebracht werden. Zo komen we samen tot specifieke inzichten per segment én brengen wij de circulaire keten bij elkaar.

Meer weten?

Neem contact op Barbara Wolfs
b.wolfs@zoontjens.nl
+31 6 10 35 57 65

Meer nieuws lezen?