Kennissessie KOBV: beheer & onderhoud op en rondom vastgoed

2 november 2016

Op 24 november a.s. houdt het Kenniscentrum Onderhoud & Beheer Vastgoed (KOBV) een kennissessie die in het teken staat van het beheer en onderhoud van alles op en rondom gebouwen en woningen, met de focus op de terreinen, de groenvoorzieningen, de daken en balkons. U bent hierbij van harte uitgenodigd!

Zoontjens is één van de kennispartners die tijdens de sessie haar kennis en kunde mag delen. Accountmanager Gaston van der Heijden zal spreken over het thema 'Werken, Wonen en Parkeren op daken'. Hij gaat in op het belang van een goede opbouw op daken en vertelt over de innovatieve en bewezen systemen van Zoontjens met referenties, uitleg en advies.

Naast Zoontjens, zijn T&G Groep en Tauw aanwezig om te vertellen over hun specialisme op het gebied van de bebouwde omgeving. T&G Groep vertelt over de veelzijdige wereld van de aanleg, het beheer en onderhoud van complete buitenruimtes. Tauw gaat in op hun diensten op het gebied van milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving.

We nodigen u als relatie van Zoontjens van harte uit om deze kennissessie te bezoeken. Het begint om 14.00 uur en vindt plaats in het Kenniscentrum Onderhoud & Beheer Vastgoed te Almere (Transistorstraat 110). Meld u wel even aan door een e-mail te sturen naar f.tolkamp@zoontjens.nl.