'Hout' op dakterrassen luxe appartementencomplex Apeldoorn

22 september 2017

Op een van de mooiste locaties in Apeldoorn, aan de koninklijke allee Loolaan, verrijst onder de naam Chalet Loolaan een luxe villa-appartementencomplex. Het plan is ontwikkelt door Van Berlo Projecten en ontworpen door I’M architecten. Nikkels bouwt het statige complex.

Het gebouw kenmerkt zich door een bijzondere en stijlvolle architectuur en een uitgesproken materiaalkeuze. De kleinschalige architectuur van het gebouw is afgeleid van Zwitserse chalets, maar met een hedendaagse, moderne uitstraling en veel comfort.

Chalet Loolaan beschikt over 4 luxe villa-appartementen en een penthouse, die zich stuk voor stuk kenmerken door een ruime opzet en veel lichtinval. De bewoners van de villa kunnen straks heerlijk genieten van de zon op hun royale terras of balkon.

Voor de aanleg van de terrassen was hout voorzien. Zoontjens kon hiervoor een alternatief bieden in de vorm van keramische tegels met houtstructuur. Door het formaat 120x30 cm lijkt het nog meer op hout, tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. Het project is bijna opgeleverd.