Nieuws

Higher grounds op High Park

30 april 2020

Op een zeer prominente locatie aan de Velperweg aan de rand van de wijk Klarendal ligt het voormalig kantorencomplex van ING dat wordt getransformeerd naar een woongebouw. Wonen op hoog niveau welteverstaan.

Het complex wordt deels gesloopt voordat er een mix van in totaal 281 huur- en koopappartementen wordt gerealiseerd. Op verdiepingen drie tot en met negen zijn 203 huurappartementen voorzien. Op de bovenste vijf verdiepingen komen 78 koopappartementen. Het biedt een grandioos uitzicht over de stad Arnhem, het is ook niet voor niets dat het project ‘High park‘ is genoemd.

Het ontwerp van High Park komt van Powerhouse Company Architecture. Met Borghese Real Estate als projectontwikkelaar en Klok Groep als aannemer. Als ‘Higher Grounds’ specialist zijn wij ingeschakeld voor de dakterrassen. Vanaf de derde verdieping hebben alle appartementen een terras, verschillende in grootte. In totaal goed voor bijna 1500 vierkante meter aan buitenruimte!

Alle terrassen leggen we aan met de Dreentegel®. De toekomstige bewoner van een appartement op de elfde verdieping heeft gekozen voor een speciale deklaag: Ocean Light. Deze tegel geeft het dakterras een schitterend natuurlijk effect, alsof je je midden in de stad aan de kust waant.

Foto’s: www.facebook.com/HighparkArnhem

Meer nieuws lezen?