Nieuws

Help G-voetbal mee aan nieuwe tenues

16 september 2022

Al sinds jaar en dag is Zoontjens sponsor van de G-voetbalteams van SVG Tilburg. G-voetbal teams bestaan uit spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Dit jaar wil de club graag nieuwe tenues en kan hier wel wat extra financiële hulp bij gebruiken.

SVG is bijzonder trots op haar G-afdeling, die al bijna 30 jaar bestaat. Iedere maandag en zaterdag genieten jongens en meiden met een verstandelijke beperking van een heerlijke pot voetbal. SVG heeft maar liefst 4 G-teams: 3 voor heren en 1 voor vrouwen (als eerste in Nederland!). Naast de trainingen en wedstrijden hebben zij de afgelopen jaren mooie resultaten geboekt op nationale en internationale toernooien.

Zoontjens sponsort elk jaar een mooi bedrag aan de club, waarmee ze diverse activiteiten kunnen organiseren, met als hoogtepunt het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. De club speelt intussen in een 6 jaar oud tenue en vond het tijd voor wat nieuws. Via crowdfunding vragen ze iedereen een klein steentje bij te dragen. Help je ook mee?

Help je mee aan het nieuwe tenue?

Doneer meteen!

Meer nieuws lezen?