Nieuws

Zoontjens is partner van NL Greenlabel

1 mei 2018

Per 1 mei 2018 is Zoontjens officieel partner van NL Greenlabel. NL Greenlabel heeft tot doel het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving waarbij mens en natuur in balans zijn. Wij zoeken graag de samenwerking met partijen als NL Greenlabel om Duurzame en multifunctionele daken de norm te maken.

NL Greenlabel is opgericht door Nico Wissing (tuin- en landschapsontwerper) en Lodewijk Hoekstra (TV-tuinman). Het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in de ruimste zin van het woord staan hierbij centraal.

Om dit ook meetbaar te maken is in opdracht van NL Greenlabel het eerste integrale duurzaamheidslabel ontwikkeld. Dit label biedt in één oogopslag inzicht in de duurzaamheidsscore van producten & materialen, planten of gebieden. Eenvoudiger, bewuste en verantwoorde keuzes maken, ligt hiermee binnen handbereik.

Door de koppeling met de Wetenschappelijke Raad van Advies en de NL Professionals is het mogelijk om samen met diverse stakeholders de duurzaamste woonwijken, bedrijventerreinen, tuinen, parken én daken te ontwerpen, realiseren en beheren.

Partnercertificaat

Bekijk hier ons certificaat van de samenwerking met NL Greenlabel

Bekijk het partnercertificaat