Nieuws

BMW Renova Tilburg krijgt een parkeerdak

13 september 2021

Na een lange procedure is eind 2020 de eerste paal voor de fraaie nieuwbouw van BMW MINI Renova in Tilburg geslagen. Net als veel andere BMW-locaties, krijgt ook deze vestiging een parkeerdak.

Huisarchitect voor BMW is Mies Architectuur. Het architectenbureau ontwierp onder andere BMW van Poelgeest Amstelveen, BMW Ekris in Zeist en BMW Kalfsbeek in Schiedam. In veel van de ontwerpen van Mies Architectuur voor BMW wordt een parkeerdak ingetekend. Dit heeft met name te maken met de beschikbare ruimte. Is er weinig ruimte dan is een parkeerdak vast onderdeel van het ontwerp. Altijd met het parkeerdaksysteem van Zoontjens. Zo ook bij de nieuwe vestiging van BMW Mini Renova aan de Kempenbaan in Tilburg.

De dealer verhuist vanaf de Ringbaan Oost. In hun oude pand strijkt de Aldi neer. En waar de supermarkt voorheen huisde wordt gebouwd aan seniorenwoningen. Het nieuwe pand van Renova omvat een prachtige showroom, een werkplaats met kantoren en een parkeerdak op de eerste verdieping. Het parkeerdak zorgt voor een veilige, afgesloten stalling voor de auto’s. Naar verwachting starten wij eind oktober met het leggen van de eerste meters Pardak®80.

Beelden: Mies Architectuur

Meer nieuws lezen?