Nieuws

Adri van Huijkelom wint CRH Safety Award

16 maart 2018

Op 13 maart werden de CRH Safety Awards 2017 uitgereikt. Health & Safety is van onmiskenbare waarde en een absolute prioriteit bij CRH. In een jaarlijks terugkerend evenement wordt uitzonderlijk werk en een bijdrage aan dit veiligheidsprogramma erkent en gevierd met de CRH Safety Award. Tijdens een feestelijke avond werden 33 collega’s van heel CRH Europe in het zonnetje gezet.

Onder de winnaars bevond zich onze eigen Adri van Huijkelom, hoofd Technische Dienst. Door de bijdrage van Adri zijn de meldingen van incidenten op onze locatie aanzienlijk verbeterd! Adri werd geprezen voor zijn leidinggevende rol in aan aantal projecten voor veiligheidsverbeteringen, van zogenoemde High Potential Learning Events (HPLE’s) tot aan logistieke veiligheidscontroles. Adri geeft op zijn afdeling toolboxen van hoge kwaliteit, die worden gebruikt als ‘best practices’. Uit handen van David Dillon, president-directeur van CRH Europe Lightside & Distribution, kreeg Adri zijn award uitgereikt.

Alles bij CRH en bij Zoontjens is er op gericht om elk potentieel risico maximaal te verkleinen. Het is fantastisch dat de inzet en bijdrage van Adri wordt beloond met deze award. Van harte gefeliciteerd!