Woning­corporatie

Verschillende personen, verschillende woonwensen. Jullie weten er van. Wij ook. We blijven luisteren naar alle partijen waarmee we te maken hebben. En we zijn blijven doorontwikkelen.

Alles op orde

De komende jaren neemt het aantal ouderen rap toe. Momenteel zijn 3,2 miljoen inwoners 65 jaar of ouder. In 2040 zal dit aantal zijn toegenomen tot 4,8 miljoen. De levensduur neemt alleen maar toe en de verwachting is dat dit alleen maar verder stijgt. De maatschappelijke opgaven op gebied van wonen en welzijn wordt complexer.

Ouderen of mensen met een beperking blijven langer thuis wonen. Landelijk worden er veel woningcomplexen gerenoveerd. Dat is belangrijk voor de gezondheid en kwaliteit van leven. Door deze aanpassing wordt de toegankelijkheid van je eigen woning gewaarborgd.

Wooncomfort

Buitenruimtes, toegang tot de portieken en woningen worden geschikt gemaakt om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Als je dus slecht ter been bent, een rollator of rolstoel hebt is het prettig dat je eigen woning voor jou toegankelijk blijft. Als je verantwoordelijk bent voor het woongenot van zoveel bewoners, begrijpen we dat je naar de dak- of galerijbestrating geen omkijken wilt hebben. Gelukkig is dat juist onze passie. Mét ervaring, ook nog. Het is onze higher ground.

We hebben verschillende mogelijkheden vergeleken. Voor ons waren twee belangrijke punten doorslaggevend: de belasting per vierkante meter en de stroefheid van de vloer. We kwamen toen uit bij Zoontjens.

Ronald Davidse
Projectleider L'Escaut Woonservice

Ben je een woningcorporatie en
op zoek naar inzichten?

Neem contact op Gaston van der Heijden
g.vanderheijden@zoontjens.nl
+31 6 51 23 97 03