Landschaps-
architect

De mogelijkheden op het dak zijn eindeloos. Soms zijn wij de belangrijkste partij, soms spelen we een bijrol. Afhankelijk van wat er op dat dak gaat gebeuren. Maar in alle gevallen zijn wij de partij voor dakverharding.

Het begint bij het ontwerp

Verduurzaming van gebouwen. Inspelen op klimaatverandering. Verbeteren van het woongenot. Dat kan met het dak! Een sportdak met zonnepanelen, een daktuin met terrassen of een dakplein met waterberging. Of je nu een rood, geel, blauw, groen óf multifunctioneel dak creëert. Het begint met een goed ontwerp en zorgvuldig gekozen materialen.

Elk onderdeel van de multifunctionele daktuin verdient specifieke aandacht. Verharding bijvoorbeeld, dat moet er fraai uitzien, maar ook praktisch en demontabel zijn. Wij zijn je partner!

Zicht op daken

Iedere dag praten we met diverse partijen. Werken we met ze. Luisteren naar ze. Adviseren ze. Daardoor zijn wij dé partij die zicht heeft op daken. De partij die inzicht én overzicht heeft. Wij streven naar een optimale invulling van een systeem dat simpelweg moet werken. Zo kunnen we rekening houden met alles. Bij het ontwerp denken we al na over toekomstig onderhoud. We reflecteren en denken ver vooruit. Leggen de lat het hoogst van allemaal.

Ben je een landschapsarchitect en
op zoek naar inzichten?

Neem contact op Nikkie Notten
n.notten@zoontjens.nl
+31 6 15 05 50 71