Dreen® Ceramicaplus

Om hoogteverschillen tussen een galerij en de toegang tot de woning aan te pakken, biedt het Dreen®Ceramicaplus systeem uitkomst. Dreen®Ceramicaplus is het luxe tegelsysteem van keramiek voor galerijen en balkons. De tegels zijn lichtgewicht (46 kg per m²) en hebben een breuklast van 1000 kg per tegel (in formaat 60x60) en daarom zeer geschikt voor het ophogen of renoveren van galerijen. 

Antislip en slijtvast
Met een herkomst uit Italië behoren de Dreen®Ceramicaplus tegels tot de topklasse. De keramische tegels beschikken over een aantal positieve eigenschappen, die ervoor zorgen dat ze goed ingezet kunnen worden op galerijvloeren; de tegels zijn antislip, maat-, kleur- en slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Tevens zijn ze vorst- en strooizoutbestendig. Dreen®Ceramicaplus is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarmee een stijlvolle uitstraling te creëren is.

Strak en stabiel
Met Dreen®Ceramicaplus ontstaat een stabiel en vlak loopoppervlak. Het onderliggende systeem zorgt voor de gewenste ophoging en voorkomt dat de tegels gaan schuiven; de tegels worden voorzien van een hoekstuk, waarmee ze op de fixplate lock geplaatst en vergrendeld worden. Zo liggen de tegels gefixeerd, maar blijft de ondergrond (indien nodig) bereikbaar. Bovendien ontstaan strakke naden.Projecten

Bekijk meer projecten met Dreen®Ceramicaplus