Event

BouwBeurs 2023

6 februari 2023 BouwBeurs 2023

BouwBeurs 2023 is de plek waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij moet zijn. We nodigen je graag uit om onze stand te bezoeken. Wij staan voor je klaar van 6 tot en met 10 februari 2023 in Jaarbeurs Utrecht. Mis de grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland niet!

Alle specialismen van het platte dak bij elkaar
Het platte dak is hot. Er gebeurt van alles op dat dak. Omdat het moet. En kan. We leven op het dak, we tuinieren er. We parkeren en recreëren er. Het dak is een bufferplaats voor water. Of het geeft water gedoseerd af om het binnenstedelijke rioolnetwerk te ontlasten. Het dak is nodig in de energietransitie. Het dak fungeert als landingsplaats voor helikopters en drones. En primair: het dak beschermt alles wat daaronder zit.
Kortom, op het dak komen allerlei specialismen samen. Disciplines die specifieke kennis vergen. Maak daarom kennis met de dakspecialisten op de BouwBeurs 2023: Zoontjens, SealEco, Roval Aluminium, Nophadrain, AGS Products, Van Wylick Isolerende Daken en kennis- en adviescentrum TotaalDakConcept. Wij hebben ons op de BouwBeurs verenigd in het Dakontmoetingscentrum.

Kennis, netwerk- en ontmoetingsplek
Het Dakontmoetingscentrum is een netwerk- en ontmoetingsplek, waar iedereen terechtkan die meer wil weten over de mogelijkheden op en van het platte dak. Waaraan moet een goed parkeerdak voldoen? Wat zijn de beste groendaken? Hoe zorg je voor optimale afwatering? Welke dakrandafwerkingen zijn er allemaal? Welke dakbedekking is het meest geschikt? En welke isolatie? De specialisten van het Dakontmoetingscentrum weten er alles van. Zij zijn er elke dag om je te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het platte dak. De deelnemende bedrijven hebben elk een eigen plek op het Dakontmoetingscentrum. Tevens is er ruimte om vak- en branchegenoten te ontmoeten.  De medewerkers van Zoontjens staan voor je klaar om je alles te vertellen over het gebruiksdak. Je vindt ons in hal 11, stand E.010.

Gratis boek
Speciaal voor de beursbezoeker is het boek ‘Kijk op het dak van morgen’ gratis beschikbaar. Check hier hoe je deze kunt ontvangen.

Praktische informatie
De BouwBeurs 2023 vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht (Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht). Hieronder vind je de openingstijden per dag:
Maandag 6 februari – 9.30 tot 17.30 uur
Dinsdag 7 februari – 9.30 tot 17.30 uur
Woensdag 8 februari – 9.30 tot 17.30 uur
Donderdag 9 februari – 9.30 tot 20.30 uur
Vrijdag 10 februari – 9.30 tot 17.00 uur
Toegang tot de beurs is gratis, je hoeft alleen maar even te registreren!