Evenement

Dutch Green Building Week 2020

Van 21 september tot en met 25 september vindt de tiende editie van de Dutch Green Building Week plaats. #MadeinHolland is het thema van de week, waarmee Dutch Green Building Council (DGBC) Nederland internationaal op de kaart zal zetten. Zoontjens doet mee!

De Dutch Green Building Week is al jaren dé landelijke campagneweek voor duurzaam bouwen en ontwikkelen. Deze jubileumeditie wordt voor een groot gedeelte online georganiseerd en gekoppeld aan de (online) activiteiten van de World Green Building Week. Onder #ActOnClimate worden gezamenlijk de krachten gebundeld en staan de uitdagingen om de mondiale klimaatverandering aan te pakken centraal.

Green Talks
Van maandag tot en met donderdag maakt DGBC een speciale talkshow onder de noemer Green Talks. TV-presentator Twan Huys en Annemarie van Doorn (directeur DGBC) gaan met vooraanstaande (internationale) gasten in gesprek over hoe Nederland zijn rol als gidsland kan (terug)pakken. Bekijk hier het hele programma.

Green Expo
Naast de Green Talks is er ook de Green Expo: digitale stands van diverse organisaties. Gedurende de week zijn de stands van 14.00 uur tot 17.00 uur zichtbaar voor de bezoekers van DGBW-online. Zoontjens is aanwezig met een digitale stand en elke dag tussen 15.00 en 15.45 uur zijn wij hier live beschikbaar. Met een presentatie, video of productdemonstratie én altijd tijd en ruimte om je vragen te stellen aan één van onze medewerkers. Dé kans om meer te weten te komen over de kansen en mogelijkheden die wij bieden voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving. We zien je graag online!

Bezoek DGBW-Online

Om DGBW-online te kunnen bezoeken moet je geregistreerd zijn. Registreren als bezoeker kan gratis en eenvoudig.

Schrijf je meteen in!