Keramische tegels

voor dakterrassen

Dreen® Ceramica

Dreen®Ceramica is het luxe tegelsysteem van keramiek voor dakterrassen. De tegels zijn kleur- en slijtvast, vorstbestendig en onderhoudsarm. Met een herkomst uit Italië behoren onze keramische tegels tot de topklasse en bent u verzekerd van kwaliteit. 

Lichtgewicht keramische tegels voor dakterrassen
De keramische tegel Dreen®Ceramica geeft het dakterras een moderne strakke uitstraling. Door hun hoge anti-slipwaarde zijn ze geschikt om te gebruiken op het dak. De tegels zijn maatvast en verkrijgbaar in meerdere formaten. Doordat de tegels lichtgewicht zijn, zijn ze ook zeer geschikt voor renovatie van dakterrassen of galerijen.

Kleuren en formaten
De tegels zijn beschikbaar in diverse formaten: 60x60, 90x90, 90x45, 120x120 en 120x60 cm. We hebben drie verschillende kleurlijnen: Stone Look, Concrete Look en Wood Look. Op de diverse kleurenkaarten staan de formaten per kleur aangegeven. 

Fixplate lock en DNS®
De tegels worden bevestigd op het onderliggende fixplate lock systeem met demontabele hoekstukken. Met dit element worden de tegels gefixeerd en vergrendeld, maar blijft de ondergrond (indien nodig) bereikbaar. Ook ontstaan hiermee strakke naden. Door gebruik van DNS® kunnen we de keramische tegels ophogen. Bij keramische tegels van 90x90 cm of groter is ophoging alleen mogelijk met DNS®Large.
Projecten

Bekijk meer projecten met Dreen® Ceramica