Ophogen van dakbestrating

met DNS®

DNS®

Ophogen en nivelleren van leefdaken, dakterrassen of dakpromenades
Met het gepatenteerde systeem DNS® is dakbestrating van Zoontjens snel en eenvoudig op de gewenste hoogte te brengen. 

Ophoogelement
Om de gewenste hoogte te bereiken wordt de DNS®-buis gebruikt. Met een bouwlaser wordt de exacte hoogte bepaald van elke buis. Deze wordt op de juiste maat gezaagd en geplaatst in een DNS®-voet/schijf. Daarop komt een oplegelement, afhankelijk van de te gebruiken tegel. Op deze manier ontstaat een genivelleerd loopoppervlak.

Dakafwerking 
DNS® is uitermate geschikt voor bestrating op leefdaken, dakterrassen, daktuinen, kelderdakpleinen en dakpromenades. DNS® kan toegepast worden onder elke dakafwerking van Zoontjens. Voor elke afwerking is een eigen oplegelement ontwikkeld voor een strak aaneengesloten dakoppervlak. Voor tegels groter dan 60x60 cm of bij een ophoging van meer dan 40 cm dient DNS®Large gebruikt te worden.

Randafwerking
Voor stabiliteit bij muren of ander opgaand werk ondersteunt het speciale randzonesysteem de tegels. De DNS® randzonevoet heeft een platte zijde om dichter tegen de rand te zetten. De DNS® randzoneschijf wordt voorzien van een verstelbare randzonestrip. Dit randzonesysteem zorgt voor goede ondersteuning en opsluiting van de tegels. Projecten

Bekijk meer projecten met DNS®