Use the roof!

Een landschap op niveau creëren. Om te wonen, te werken, te recreëren of te parkeren. Dat is wat Zoontjens doet. En dat doen we al jaren. Op basis van ons specialisme en onze ervaring weten we de ruimte op daken slim te benutten en ze onmisbaar onderdeel te maken van de leefomgeving. Door innovatie op het gebied van de inrichting van begaanbare daken, kunnen we complexe dakprojecten compleet aanbieden en duurzame en multifunctionele daken realiseren.

En dat is precies wat we de komende jaren nog meer gaan doen. Met trots presenteer ik daarom ook onze nieuwe slogan Valuable Roofs. We creëren meerwaarde door gebruik van het platte dak. Door extra functies aan je dak toe te voegen levert het meer waarde op. De stad en het wonen erin is aangenamer met een buitenruimte. Bovenverdiepingen van winkelcentra zijn interessanter voor verhuur met een parkeerdak. Een distributiecentrum is veiliger als medewerkers parkeren op het dak. De aantrekkelijkheid van een bedrijfspand is groter met een dakterras. Het onderlinge contact is beter met een gezamenlijke daktuin.

"Het dak vraagt er gewoon om, om gebruikt te worden"

Maar het dak benutten is niet enkel nuttig en leuk, het is ook noodzakelijk. We staan de komende jaren voor grote uitdagingen door klimaatverandering, groei van de bevolking en verstedelijking. Waar moet het regenwater heen? Waar moeten alle mensen wonen? Het dak vraagt er gewoon om, om gebruikt te worden. Het vergt meer qua investering, maar het levert zo veel op. Bovendien is op een dak staan écht een beleving. Alleen een geweldig uitzicht is al een meerwaarde!

Voor elk dak is een oplossing. Van kleine dakterrassen tot complete leef- en parkeerdaken, of heel speciale oplossingen voor bijzondere gebouwen; we ontzorgen de opdrachtgever door mee te denken over de juiste invulling van het dak, door producten op maat te ontwikkelen en te zorgen voor de gehele uitvoering. Hoe we dat doen? Bekijk onze video: