Blog

“We hebben veel zin om aan de slag te gaan”

Extra mankrachten binnen het team van Zoontjens. Jari Langeraar en Davey Renema zijn onze nieuwe collega’s en vormen samen een dakbestratingsploeg om onze projecten uit te voeren. Deze technische heren stellen zich graag even voor.

Davey bijt het spits af: “Ik ben Davey Renema, ben 29 jaar en een echte Enkhuuzenaar. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, kickboksen en hardlopen en ik breng graag tijd door met mijn familie.” Jari vervolgt: “Mijn naam is Jari Langeraar, ik ben 27 jaar en kom ook uit Enkhuizen. Ik loop ook hard, maar ik ben meer van de langere afstanden en doe het met een gewichtsvest aan. Ik noem het ook wel militaire training. Davey en ik kennen elkaar al 17 jaar, van de voetbal.”

Jari gaat verder over de stap om bij Zoontjens in dienst te treden: “Eigenlijk ben ik opgeleid voor de horeca, maar ik ben na mijn diploma toch als dakbestrater aan de slag gegaan. Ik heb al acht à negen jaar ervaring met het aanleggen van dakterrassen en de producten van Zoontjens. Ik vond het werk altijd leuk, ik wou alleen niet meer naar het buitenland voor projecten. Toen Zoontjens een legploeg zocht heb dit met Davey besproken”. Davey: “Ik ben al zo’n acht jaar stratenmaker, maar heb daarnaast ook veel andere ervaring in de bouw. Het bestraten van het dak is nieuw voor mij, maar dat komt helemaal goed. Ik kijk er naar uit om samen met Jari te werken.”

“De grote projecten lijken mij het leukst. Ik weet nog dat we voor Zoontjens in België een moeilijk klusje hadden: op het dak moest met twee kleuren tegels een QR-code gelegd worden die vanuit de lucht gescand kon worden. Dat is uiteindelijk helemaal gelukt. Als andere mensen er blij mee zijn, dan zijn wij ook blij”, vertelt Jari enthousiast.

Met een prachtige Zoontjens bus en nieuwe gereedschappen zijn ze er helemaal klaar voor. “Positiviteit is bij ons aangeboren. We hebben veel zin om aan de slag te gaan en hebben er alle vertrouwen in!”

Meer ervaringen lezen?