Blog

“Voor mij is een goede sfeer op de werkvloer erg belangrijk”

Melanie Portiér
Commerciële binnendienst back-office

Een nieuw gezicht binnen Zoontjens: Melanie Portiér versterkt sinds 2 weken ons team. Tijd om kennis te maken!

“Mijn naam is Melanie Portiér. Ik ben 38 jaar en moeder van Tobias (10) en Nathan (4). Ik ben een geboren en getogen Tilburgse. Inmiddels al 15 jaar woonachtig in Etten-Leur, maar erg leuk om weer wat vaker in mijn gezellige stad Tilburg te zijn.

In de weekenden doe ik graag leuke dingen met mijn 2 jongens of spreek ik af met vrienden en familie. Ik hou van gezelschapsspellen en lekker eten en ben dol op dagjes of weekendjes weg. Hopelijk kan dat snel weer!

Ik heb jarenlange werkervaring op commerciële binnendienst functies. Bij een schoenmerk was ik verantwoordelijk voor de Duitstalige landen en de afgelopen jaren was ik werkzaam bij een merk voor woonaccessoires en meubels op de furniture-afdeling. Bij Zoontjens bekleed ik nu ook een commerciële binnendienst functie (backoffice). Ik hou van de afwisselende taken. Spin in het web zijn, de schakel tussen klant en diverse afdelingen binnen het bedrijf. Het klantcontact en het regelen van dingen vind ik erg leuk, hier krijg ik dan ook energie van.

Tot nu bevalt het werken bij Zoontjens erg goed. Ik ben nog druk bezig met het leren kennen van de klanten, collega’s, de computersystemen en de diverse producten die Zoontjens aanbiedt. De collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam. Er hangt hier een goede sfeer, ondanks dat veel mensen vanuit huis werken. Voor mij is een goede sfeer op de werkvloer erg belangrijk, dus ik denk dat ik hier helemaal op mijn plek zit!”

Neem contact op Melanie Portiér
m.portier@zoontjens.nl
+31 13 5379 354