Blog

“Samen tot een mooie oplevering komen geeft mij energie”

Simone Braber
Commerciële binnendienst

Sinds 1 mei 2021 versterkt Simone Braber het team van Zoontjens als commercieel medewerkster frontoffice. We zaten volop in onze verhuizing, dus naast het leren kennen van collega’s en producten, heeft deze aanpakker ook al de nodige verhuisdozen gesjouwd. Tijd om even kennis te maken.

“Mijn naam is Simone Braber, 52 jaar en trotse moeder van inmiddels 3 volwassen kinderen. Drie jaar geleden heb ik het rustige Renkum verlaten en ben ik naar het bruisende Tilburg verhuisd. In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen met onze hond Bram, hou ik van lezen en onderneem ik regelmatig leuke dingen met mijn fijne vriendengroep. Reizen doe ik ook graag en dan het liefst naar ons geliefde Bali.

Inmiddels heb ik de nodige ervaring opgebouwd als commercieel medewerkster. De producten van Zoontjens zijn nieuw voor mij maar ik vind het erg mooi product. Dat maakt het leuk om hierin onze klanten te kunnen adviseren. Een project vanaf het begin begeleiden en samen tot een mooie oplevering komen, geeft mij de energie waar ik blij van wordt.

Bij Zoontjens ben ik warm ontvangen. Mijn collega’s zijn aardig en behulpzaam en de sfeer op de werkvloer is gezellig. Ik ben hier goed op mijn plaats en kijk uit naar een mooie tijd!”

Meer weten over Simone?

Neem contact op Simone Braber
s.braber@zoontjens.nl
+31 13 5 379 379

Meer ervaringen lezen?