Blog

“Ik vind het mooi om bij een bedrijf te werken waar die thema’s ook centraal staan”

Een nieuw gezicht bij Zoontjens! Sinds begin september is Quirine Barten de nieuwe Executive Assistant. Na een intensieve periode van inwerken stelt ze zich nu graag even voor.

“Mijn naam is Quirine Barten, ik ben 53 jaar en moeder van 2 volwassen zoons. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Holland, maar inmiddels al meer dan 30 jaar woonachtig in het gezellige Brabant. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en ga ik regelmatig op stedentrip (althans vóór het corona-tijdperk). Ik heb ooit hard gelopen, maar door een knieblessure ben ik overgegaan op wandelen en yoga. Daarnaast kijk ik regelmatig bij het voetballen van mijn kinderen en doe ik wat vrijwilligerswerk.

Bij Zoontjens ben ik een paar weken geleden begonnen als executive assistant. Een aantal jaar terug was ik werkzaam in een soortgelijke functie. Ik wilde graag weer terug in die rol. Het regelen en organiseren geeft mij energie en ik vind het een uitdaging om de directeur te ontzorgen bij zijn brede scala aan werkzaamheden.

Thema’s als klimaatverandering en circulaire economie vind ik belangrijk en daarom vind ik het ook mooi om bij een bedrijf te werken waar dat ook centraal staat. Ondanks de drukte op de verschillende afdelingen, is de sfeer bij Zoontjens zeer gemoedelijk. Mede door de collega’s voel ik me nu al echt onderdeel van ‘de club’.”

Neem contact op Quirine Barten
q.barten@zoontjens.nl
+31 6 12 43 51 16

Meer lezen?