Blog

“Niets is onmogelijk voor ons”

Dennis Perra
Commerciële binnendienst

Als voormalig salesmanager in de autobranche en supervisor bij een landelijk opererend telemarketingorganisatie lijkt de stap naar Commercieel Medewerker Binnendienst die Dennis Perra in november 2018 zet best bijzonder.

“Ik had geen technische achtergrond, maar mijn commerciële achtergrond kwam heel goed van pas. In mijn opleiding Leisure Management aan het NHTV heb ik naast de commercie, ook heel veel gehad aan het ‘out of the box’ denken die de opleiding met zich meebracht.”

Commercieel denken en handelen
“Binnen Zoontjens is veel ruimte om eigen ideeën in te brengen, er zijn korte lijntjes en ik leer iedere dag weer ontzettend veel. Het is een bedrijf waar de Brabantse gezelligheid gecombineerd wordt met klant- en salesgericht werken. Iedere dag is anders en ik kom voor veel uitdagingen te staan. Ik werk nauw samen met mijn collega Hans, key accountmanager, en collega’s van andere afdelingen. Ik ben druk bezig met het adviseren van klanten en maken van offertes. We leveren veel maatwerk en geen project is hetzelfde. Al met al een ideale baan voor mij! Al zou commercieel manager bij Willem II écht mijn droombaan zijn.”

Innovatiekracht
“Van oorsprong zijn we natuurlijk een ‘beton’ bedrijf. We hebben inmiddels wel laten zien dat we dát ontgroeid zijn. Dankzij onze innovatiekracht en ervaring zijn we al jaren dé specialist in dakbestratingen. ‘Kan niet’ komt in ons woordenboek niet voor. We denken altijd mee met de klant en denken in oplossingen.”

Als ik eén dag directeur zou zijn, dan …
“…. zeg ik “nee, bedankt’. Ik zou niet in zijn schoenen willen staan.” “

Neem contact op Dennis Perra
d.perra@zoontjens.nl
+31 13 537 93 29