Blog

“Mijn talenknobbel kwam van pas”

Heidi Wouters
Commerciële binnendienst export

Dat ze bij Zoontjens terecht kwam, lag niet geheel in lijn met haar NHTV vooropleiding en eerdere werkervaringen. Maar na jaren flink heen en weer rijden, zocht Heidi Wouters een baan dichterbij huis waar ze ook nog haar talenkennis kon benutten.

Talenknobbel komt van pas
“Mijn opleiding was heel breed. Zo leerde ik veel over marketing, calculeren, commercie en ook verbeterde mijn talenkennis. Nadat ik jaren in de reisbranche had gewerkt, ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Dat ‘iets’ moest sowieso een commerciële baan worden én ik wilde per se mijn talen blijven spreken. Al vrij snel kwam de functie van Commercieel Binnendienst Export bij Zoontjens op mijn pad. Hier zei ik 14,5 jaar geleden ‘ja’ tegen en ik zit nog steeds op mijn plek. Er heerst hier een open cultuur, er is geen hiërarchie en iedereen wordt gelijk behandeld. En dat allemaal met een Brabants sausje.
Wat ik zoal doe? Ik ondersteun op alle fronten onze buitenlandse accountmanagers. Denk bijvoorbeeld aan het uitwerken van calculaties en offertes, het verwerken van opdrachten en het voorbereiden van de projecten. En dat dus allemaal in het Duits, Engels en vooral Frans.”

Oplossingsgericht
“Onze kracht ligt op meerdere vlakken. We hebben een groot assortiment, zijn innovatief, leveren én plaatsen systemen, zijn betrouwbaar en hebben een schat aan ervaring. Tel daarbij op dat we meedenken met de klant en in oplossingen denken en je hebt alle redenen op een rijtje waarom men voor Zoontjens kiest. We zijn niet voor niets één van de marktleiders in Nederland.”

Als ik eén dag directeur zou zijn, dan …
“… zou ik nieuwe bureaustoelen aanschaffen en een project in Frankrijk bezoeken.”

Neem contact op Heidi Wouters
h.wouters@zoontjens.nl
+31 13 537 93 51