Blog

“Investeren in mezelf en in relaties met onze (potentiële) klanten”

Michel de Werdt
Commerciële binnendienst

“Acquisitie was nooit zo mijn ‘ding’…. dacht ik. Begin 2017 reageerde ik tóch op de vacature en ik moet zeggen: het bevalt me erg goed! Ik daag mezelf hiermee uit ik krijg veel vrijheid om mijn baan inhoud te geven.”Michel de Werdt, commercieel medewerker binnendienst, bij Zoontjens, vervolgt enthousiast: ”Voor mij een ideale combinatie. Van nature ben ik een aanjager en aanpakker en ik ben behoorlijk commercieel ingesteld. Daarom zal ik toen zijn aangenomen, want heel veel verstand van dakbestrating had ik niet”, lacht hij.

Investeren
“Mijn taak, in het binnendienst team, is dat ik continu op zoek ga naar nieuwe projecten bij al bestaande of nog niet bestaande relaties waar wij bij aan kunnen sluiten. Ik leg de eerste contacten en bij interesse voor onze systemen en expertise, draag ik het project over aan één van onze key accountmanagers. Voor mij is het van belang om goed op de hoogte te zijn en te blijven van alle ontwikkelingen én te investeren in relaties. Het is namelijk niet zo dat als ik vandaag lees over een project, dit morgen al van start gaan. Daar gaan vaak jaren overheen. Een lange adem is daarom essentieel. Maar als het uiteindelijk lukt: dat geeft me wel een kick!. Die combinatie tussen het zoeken naar kansen en de uiteindelijke opvolging is enorm uitdagend.”

Vooruit kunnen
“Voorlopig ben ik nog niet klaar bij Zoontjens. Er is geen dag hetzelfde. Naast de eerder genoemde vrijheid heerst er hier een open cultuur. Heb je een idee? Werk het maar verder uit! De lijntjes zijn kort en we kunnen snel schakelen. En ik kan hier in relaties én in mijzelf investeren. Ik zit in een collegiaal team wat vooruit wil en ik wil hier mijn enthousiaste steentje aan bijdragen.”

Van de daken schreeuwen
“Met onze unieke nivelleerbare systemen bedenken we maatoplossingen. We hebben hiervoor de kennis en jarenlange ervaring in huis én onze producten hebben een lange levensduur. Reden genoeg volgens mij om voor Zoontjens te kiezen. Daar mogen we best trots op zijn en het meer van de daken schreeuwen.”

Als ik eén dag directeur zou zijn, dan …
… “zou ik ál het personeel bij elkaar roepen om te vertellen hoe trots ik op ze ben en hoe blij ik ben dat echt iedereen zich dagelijks zo inzet voor Zoontjens.”

Neem contact op Michel de Werdt
m.dewerdt@zoontjens.nl
+31 13 537 93 28