Blog

‘Ik voel me nu al een ambassadeur van Zoontjens’

Nikkie Notten
Sales Development Manager

Versterking in het Zoontjens-team! Op 1 maart is Nikkie Notten begonnen als Inside Sales Representative. De bouwsector is voor haar een heel nieuwe wereld. Tijd om kennis te maken!

“Mijn naam is Nikkie en ik ben 32 jaar. Ik ben geboren in Den Bosch, maar opgegroeid in het mooie Vught. In mijn vrije tijd sport ik graag en wandel ik met mijn hond. Ik vind het leuk om te borrelen met vrienden of om naar een festival te gaan. Reizen is mijn passie. Elke keer weer andere landen en culturen ontdekken om je leven te verrijken.

Van de reisbranche naar de bouw
De afgelopen jaren heb ik in de reisbranche gewerkt. Hier was ik verantwoordelijk voor het aansturen van een internationaal team op bestemming, het werven van partners en de realisatie van financiële targets.

Bij Zoontjens werk ik nu als Inside Sales Representative. Een heel andere branche, maar met mijn enthousiasme en commerciële marketinginzicht, zoek ik ook hier op creatieve manieren contact met onze stakeholders. Verder maak ik content voor de social media kanalen over het unieke assortiment, de systemen en projecten. Ik voel me nu al een ambassadeur voor Zoontjens!

Positieve energie
Al vanaf mijn eerste dag voel ik me ontzettend welkom bij Zoontjens. De collega’s zijn vriendelijk en helpen mij wegwijs te maken in deze ‘nieuwe wereld’ voor mij. Ik vind het leuk om te zien dat mijn collega’s gedreven zijn en dat er continu wordt gekeken naar nieuwe inzichten.

Ik krijg positieve energie van het speuren naar nieuwe mooie projecten. Het uitdagende aan mijn werk is om goede relaties op te bouwen met verschillende stakeholders. Het is een combinatie van commercieel inzicht en sociale creativiteit om de kansen in de bouwwereld goed te benutten!”

Meer weten?

Neem contact op Nikkie Notten
n.notten@zoontjens.nl
+31 6 15 05 50 71

Meer blogs lezen?