Blog

“Ik ben terecht gekomen in een nieuwe wereld”

Nieuw jaar, nieuw gezicht. Per 10 januari is Menno Roorda gestart als Supply Chain Planner. De bouwsector is voor hem helemaal nieuw. Tijd om kennis te maken!

“Mijn naam is Menno Roorda en ik ben 27 jaar oud. Ik woon, nu bijna een jaar, samen met mijn vriendin in het mooie Den Bosch. Daarvoor heb ik 4 jaar in Tilburg gewoond en gestudeerd. In mijn vrije tijd hou ik van borrelen en speel ik graag (bord)spellen met vrienden en familie. Daarnaast ben ik ook een Formule 1 liefhebber.

Bij Zoontjens ben ik gestart als Supply Chain Planner. Ik ben terecht gekomen in een voor mij nieuwe wereld. Een half jaar geleden ben ik afgestudeerd van de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde en daarnaast heb ik de afgelopen 8 jaar bij het Jumbo distributiecentrum gewerkt. Dus nu totaal iets anders. De uitdaging in deze functie is dat je een echte spin in het web bent en moet puzzelen hoe je alles het beste voor elkaar krijgt. Als dat eenmaal lukt, geeft mij dat veel positieve energie!

Al is het nog even wennen in deze functie, binnen Zoontjens voel ik mij nu al thuis. Dat komt vooral door de gezellige sfeer en de behulpzaamheid van iedereen.”

Neem contact op Menno Roorda
m.roorda@zoontjens.nl
+31 6 21 98 35 28

Meer ervaringen lezen?