Blog

‘Het klantcontact en dat geen dag hetzelfde is, geeft mij energie!’

Sanne Desmond
Commerciële binnendienst

Versterking in het Zoontjens team! Je hebt haar misschien al aan de telefoon gehad: onlangs is Sanne Desmond gestart op de commerciële binnendienst. Sanne stelt zich graag voor en deelt haar ervaring over de eerste weken.

Mijn naam is Sanne Desmond, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn man in Sprang-Capelle. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man, familie en vrienden. Uiteten, op stap, winkelen, weekendjes weg; dat vind ik heerlijk. Verder hou ik ervan om lekker te wandelen met m’n hondjes.

Voorheen heb ik met veel plezier gewerkt als commercieel medewerker binnendienst. Ook bij Zoontjens ga ik deze rol vervullen. De diversiteit in deze functie is waar ik zo van hou. Het klantcontact en dat geen dag hetzelfde is, geeft mij energie! Het is voor mij de uitdaging om ervoor te zorgen dat de klant altijd tevreden is.

We leven nu natuurlijk in een hele rare tijd en ergens nieuw beginnen is anders dan voorheen. Ondanks alle maatregelen heeft iedereen bij Zoontjens me heel warm ontvangen en voelde ik me heel erg welkom. Ik zit al lekker op m’n plek en kijk uit naar een toekomst bij Zoontjens!

Neem contact op Sanne Desmond
s.desmond@zoontjens.nl
+31 13 458 24 81