Blog

“De collega’s praten vol passie en bevlogenheid“

Een nieuw gezicht in het team! John Schouten is begonnen als Sales & Operations Manager. Hoog tijd om kennis te maken.

“Mijn naam is John, ik ben 33 jaar oud en woon momenteel in Utrecht. Ik heb een huis gekocht in Berkel-Enschot en verhuis in 2022 weer naar de omgeving waar ik ben opgegroeid. In mijn vrije tijd ben ik graag met sport bezig; met name voetbal, formule 1, padel en fietsen vind ik leuk.

Mijn theoretische achtergrond ligt in de bedrijfskunde en veranderkunde. Voor ik bij Zoontjens begon heb ik gewerkt in verschillende commerciële en supply chain gerelateerde rollen bij Anova Seafood, Douwe Egberts en Fetim Group. Sinds 20 september ben ik vol enthousiasme gestart bij Zoontjens als Sales & Operations manager. Van vis naar koffie & thee naar bouwmaterialen naar Higher Grounds. En dat terwijl ik hoogtevrees heb!

Ik ben erg warm ontvangen en voel me vanaf de eerste dag onderdeel van het team. Wat me bovendien opvalt, is dat de collega’s vol passie en bevlogenheid praten over de kwalitatief hoogwaardige producten en services die we onze klanten kunnen bieden. Uiteraard zijn er ook nog genoeg zaken die we als team, in samenwerking met onze klanten en overige partners, nóg beter kunnen doen en daar ligt voor mij dan ook een uitdaging waar ik veel zin in heb.

Mocht je daar ideeën en tips voor hebben, aarzel dan niet om contact te zoeken. De deur staat open en de koffie klaar!”

Neem contact op John Schouten
j.schouten@zoontjens.nl
+31 6 18 29 96 45

Meer ervaringen lezen?